Language selection: Swedish Norwegian English

Domenehåndtering - Domeneportofølge

Det engelske ordet for domenehåndtering, Domain Name Management, er en tjeneste som enkelt gir Deg som eier av domenenavn, en bedre oversikt over Ditt allerede registrerte domenenavn.

Hvor viktig er det for Deg att ingen av Dine 10 domener forsvinner?

Domeneportofølgen garanterer att ingen av domenene forfaller. Dette gjør att Du som kunde ikke trenger å være urolig over att domenenavnene forsvinner. Dere kommer med forslag på de domener Dere ikke lenger vill ha i bruk.

Prosessen begynner med å kontrollere hvilke domeneadresser Du eier i dag, hvilke Du vill bruke i framtiden og hvilke Du vil beskytte. Neste skritt er å oppdatere Din firmas kontaktinformasjon, skrive dere som eiere og plassere dere i en personlig domeneportofølge. Ved å ta disse skrittene får dere en langsiktig beskyttelse av domenene.

Fordelene er mange med å ha domenene i domeneportofølge:

  • Du får en norsk faktura, som betales i NOK. Alle kunder, store som små, har en helt egen og unik domeneportofølge som administreres av din kontaktperson ved RIKTAD.
  • Kontroll over domenene, Du kan selv legge til eller fjerne domener.
  • Domenene kan ikke fjernes uten Ditt samtykke.
  • Beskyttet informasjon for å forhindre falske fakturaer og stjeling av domenenavn.
  • Når Du gjør en overflytting til oss forlenges domenene med 2 år, det betyr at Du ikke mister penger under flyttingen.
  • Garantert personlig support.

Hos RIKTAD får Du alltid en egen rådgiver å vende Deg til. Alle kunder, store som små, har en egen domeneportofølge som administreres av Din personlige kontaktperson ved RIKTAD. Vi tar vare på Dine og Ditt firmas interesser og kommer med forslag til hvordan du best beskytter, overvåker og profilerer ditt domene.

Copyright © 1996 - 2017 RIKTAD :: org. nr. 992 587 199 :: All rights reserved