Language selection: Swedish Norwegian English

Registrer .se (Sverige) domenenavn

Å søke om registrering av toppdomenene .se er åpent for alle fysiske og juridiske personer som ønsker å registrere et domenenavn, men for å registrere trengs en formidler. Vi er en direkte formidler av II-Stiftelsen.

II stiftelsen fordeler etter prinsippet først til mølla, d. v.s registrering av domene navn skjer i den rekkefølge søknadene mottas. Det finnes ingen mulighet å reservere domene på forhånd.

Domenenavn under .se kan i dag bestå av bokstavene a-z, ä, ö, å og tallene 0-9 og bindestrek. Domenenavnene skal inneholde min. 1 tegn og maks 63 tegn. II-Stiftelsens vanlige vilkår (nytt vindu).

Registrer .no (Norge) domenenavn

En norsk .no domene er viktig for kunne markedsføre seg i Norge. For å registrere en .no domene må man være registrert i Brønnøysundregisteret.

Den eneste TLD i Norge er .no! Ingen annen TLD er gjenkjent som "virkelig" norsk. Vi er en akkreditert .no registrar med erfaring siden 1996. Registrer din .no domene proffesjonelt og din side blir ferdig på en arbeidsdag!

Domenenavn under .no får i dag bestå av bokstavene a - z, á, ä, à, ?, ç, ?, é, è, ê, ?, ?, ñ, ó, ò, ô, ö, š, ?, ü, ž, æ, ø, og å. I tillegg til tallene 0-9 og bindestrek kan det registreres 49 tegn under .no Tegnsettet skal dekke alle norske skriftspråk, det vil si bokmål, nynorsk, nordsamisk, sørsamisk og lulesamisk. Norids vanlige vilkår (nytt vindu).

Registrer .dk (Danmark) domenenavn

DK-hostmaster er administrator for alle domenenavnene som slutter på .dk. Det betyr at alle .dk-domenenavn er registret hos DK-Hostmaster, og att de har kontaktinformasjon (stamdata) på alle de som har registrert et domenenavn. Det Danske domenenavnet har vokst til flere enn 745.000 domene navn, som alle slutter på .dk.

Ett .dk-domenenavn må være sammensatt av bokstaver fra a-å og/eller tallene 0-9 og bokstavene æ, ø, ü og é.

For å bruke seg av domenenavnet må man ha sin navneserver registrert hos dk-hostmaster, dette er en kostnad på 500 danske kroner per navneserver og det kreves att hver eneste domene navn innehar minst to navneservere. RIKTAD tilbyr en unik tjeneste: ettersom vi allerede har registrerede navneservere hos dk-hostmaster slipper dere denne avgiften for domenenavnet. dk-hostmasters vanlige vilkår (nytt vindu).

Registrer .fi (Finland) domenenavn - uten lokal tilknytning til Finland

Ett finskt .fi-domenenavn er vesentlig for slag og markedsføring i Finland. For å registrerer ett .fi domene, må eieren ha en lokal tilknytning til Finland. Vi tilbyr en unik tjeneste som også gir eiere uten en lokal tilknytning mulighet å registrere .fi domene.

Vi er en tjenesteleverandør av Ficora som driver -fi domenen. Registrer ditt .fi domenenavn profesjonelt og ha hjemmesiden klar på 2 arbeidsdager.

Fi-domenenavnet kan være mellom 2-63 tegn langt. Tillatte tegn i domenenavnet er bokstavene a-z, tallene 0-9 og bindestrek (-). Dessuten er bokstavene ä, ö, å og tegn som brukes i samisk i Finland tillatte. Ett domenenavn får ikke begynne eller slutte med bindestrek. Domenenavnets tredje og fjerde tegn for ikke begge være bindestrek. I ett domene navn som inneholder de nasjonale tegnene ä, ö og å i ACE-format (ASCII Compatible Encoding) får dog både tredje og fjerde tegnet være bindestrek. Ficoras vanlige vilkår (nytt vindu).

Copyright © 1996 - 2017 RIKTAD :: org. nr. 992 587 199 :: All rights reserved